Tried the new home page updates but still work to do


Viewing 2 reply threads
  • Next: Alamo Bowl vs Texas – 12/31 5:30PM – ESPN TV
      • #16106
        1

        Tony
        Admin/Founder
        @admin

        Well that didn’t quite work.  I implemented the new home page updates and 98% worked, but somehow the edit function in the regular forum area broke.  Not sure why something I didn’t touch would break, but there must be some connection.  More work to do.  Another day or two of tweaks hopefully.

      • #16107

        UtahUteGuy
        Ute Fan
        @utahuteguy

        It just worked for me, I was able to make the changes I wanted.

        • #16108

          Tony
          Admin/Founder
          @admin

          Yeah I just rolled it back, so we are back to the previous working version.  

          • #16109
            1

            UtahUteGuy
            Ute Fan
            @utahuteguy

            Bummer.  We’re patient.  Take your time with the improvements and we’ll enjoy what we have here.

            • #16110
              2

              Tony
              Admin/Founder
              @admin

              Thanks.  Lesson in this one is that I need to test outside of the focus area I’m working on to see if anything else breaks.  Good lesson.

              • #16114
                1

                Tony
                Admin/Founder
                @admin

                Hmm.  The problem does not happen in my development environment, just live here.  That’s a pain.

      • #16143
        1

        Tony
        Admin/Founder
        @admin

        On my lunch break I may have found the issue.  Problem is I’ll be busy the rest of the day and probably evening.  Hope to try it again late tonight or tomorrow.

    Viewing 2 reply threads
    BACK TO TOP

    You must be logged in to reply to this topic.

    Utah Utes Fan Board Forums Misc Tried the new home page updates but still work to do