Sorry for posting this here, but is anybody else unable to log in at UFN?


  • Next: @ USC – Fri Sept 20 7PM – FS1
    • #23522
      6

      GiantUte
      Ute Fan
      @giantute

      Suddenly my credentials don’t work.  Weird.

    • #23523

      Tony
      Admin/Founder
      @admin

      Same here. 

      • #23525
        1

        utefansince79
        Ute Fan
        @utefansince79

        And if I want to look at the threads, I have to view all the fighting and nashing of teeth in some of the categories I normally turn off.

    • #23532
      1

      96GradAlum
      Ute Fan
      @96gradalum

      Me too.  I’m wondering if Moose is screwing w/ people he doesn’t like?  He’s an admin isn’t he?  I’ve given him a fair amount of shiz in the past 🙂

      • #23569
        1

        crazyute7
        Ute Fan
        @crazyute7

        Never mind, I can get in with email as well.

    • #23533
      1

      Tacoma Ute
      Ute Fan
      @tacomaute

      Can’t log in either.

      • #23534
        1

        Tony
        Admin/Founder
        @admin

        Yeah I thought maybe I was banned. If Tacoma can’t get in something is broken. Last post was by Tacoma at 7:20am on 1/24/17. Any bets on how long it stays like that? LOL

    • #23536

      leftyjace
      Ute Fan
      @leftyjace

      I am logged in just fine.

    • #23537
      2

      Minneapolitan_Ute
      Ute Fan
      @minneapolitanute

      I was finally able to login using my email/password instead of my username/password.

      • #23558
        2

        GiantUte
        Ute Fan
        @giantute

        Thanks for the tip.  I am now able to login with my email.  I’ll say this, it’s getting harder and harder to go back to UFN.  This site is so much cleaner; no drama!  Props and thanks to Tony!

    • #23541
      1

      Tacoma Ute
      Ute Fan
      @tacomaute

      I got in using my email as well. It shows me as not logged in but it functions as if I am logged in.

      It’s getting to the point where it’s not even worth bothering. Hopefully Da Hub and Salty Utes continue to grow.

      • #23542
        1

        Tony
        Admin/Founder
        @admin

        I don’t even know what email I used to sign up. Probably doesn’t even exist anymore.

        • #23543
          1

          Tony
          Admin/Founder
          @admin

          Tried to recover my password but it said username not found, and then put a long number in the username field.  WTF?

      • #23550
        1

        96GradAlum
        Ute Fan
        @96gradalum

        I was able to log in w/ email/pw but when I try to post I get …

        “Sorry! You do not have permission to post messages.”

        Good lord Monkey, get your s**t together!

      • #23571

        ironman1315
        Ute Fan
        @ironman1315

        *Da Hump

        FTFY

    • #23545
      1

      Tacoma Ute
      Ute Fan
      @tacomaute

      I loved that site but I also loved my ’73 Chevelle. It’s just becoming more headache than it’s worth.

      • #23548
        2

        Tony
        Admin/Founder
        @admin

        Funny you said that. I looked at some of the (many) browser errors there out of curiosity. One is for a deprecated function that stopped working in 2013! 2013!  It’s 2017 now!  It made me think that UFN is like a jalopy, being held together by duct tape. 

      • #23551
        2

        PlainsUte
        Ute Fan
        @plainsute

        Beginning to feel that same way, myself.  Tony is doing a great job with this site.

    • #23549
      1

      SkinyUte
      Ute Fan
      @skinyute

      I can log in using my e-mail (but not my username), but it won’t let me post any messages.

    • #23552
      2

      GameForAnyFuss
      Ute Fan
      @gameforanyfuss

      I can still log in there. Unfortunately.

    • #23555

      bopahull
      Ute Fan
      @bopahull

      I just logged in, using my user name, no problems.

    • #23556

      SkinyUte
      Ute Fan
      @skinyute

      Those of you who can log in, can you post?

      • #23560
        3

        Tony
        Admin/Founder
        @admin

        Nope. Can’t post. It says I don’t have permission to post. It also thinks I’m logged in but the login box shows not logged in.  I’m guessing since the latest topic is still Tacoma’s 7:20am one, that nobody can post. LOL. You can post here though. So feel free!

      • #23562
        2

        bopahull
        Ute Fan
        @bopahull

        It wouldn’t accept my post, maybe I should have used a different subject. I used misc perhaps politics would work, that’s what most of the posts on UF.n are now days.

    • #23563
      1

      Tacoma Ute
      Ute Fan
      @tacomaute

      I’ve said this before but this may be the final nail in the coffin for me. It’s sad but it is what it is.

      • #23567
        5

        Tony
        Admin/Founder
        @admin

        Heard that before haha. But still you go back.  It’s like break-up sex. 

        • #23580

          Puget Ute
          Ute Fan
          @pugetute

          Don’t care; had sex.

          • #23586

            Riot West
            Ute Fan
            @riotwest

            But that’s when she gets pregnant….

            • #23601

              Tony
              Admin/Founder
              @admin

              And there you are, with a pregnant and ugly girlfriend. Well done.

              • #23633

                Puget Ute
                Ute Fan
                @pugetute

                Definitely a double bagger.

    • #23576
      1

      Tacoma Ute
      Ute Fan
      @tacomaute

      Yeah. I know. 🙂

    • #23582
      2

      Puget Ute
      Ute Fan
      @pugetute

      It shows me as logged in, but I can’t post anything.

      Maybe Moose banned everybody.

      • #23587
        3

        Tony
        Admin/Founder
        @admin

        Na this looks like a very strange technical malfunction to me. I can login but none of my profile info is there. Searching for myself says I’m not logged in, though I am. This fix, if there is one, looks to need someone with some good web/technical skills. We’ll see how long this lasts. It could also be xmission starting to shut the site down again. It is that time of the month. Perhaps the user database server has been shut down but the rest of the site is still up. Who knows. I know if it was my site I’d have the skills to fix it, and I would fix it immediately!

      • #23614
        3

        Virginia Ute
        Ute Fan
        @virginiaute

        He BM’d me on CB telling me to come back to UFN.  LOL.  Probably just wanted me to try so that he could troll with login errors like that one.  I hadn’t even realized the site was back up.  

    • #23590
      3

      DanielLaRussoUte
      Ute Fan
      @daniellarussoute

      Why would you want to log in?
      To chat with Moose?
      To engage in political screaming?

      …Is there anything else going on over there?…

      Zombie UFN is one of the saddest things still on the internet.

    • #23591
      2

      leftyjace
      Ute Fan
      @leftyjace

      Moose must be flippin’ out.

      Looking at the messages on there for the last little while, it’s like he has taken it as his personal mission to keep that site up and running and to rejuvenate the community.

    • #23600
      3

      leftyjace
      Ute Fan
      @leftyjace

      As an aside, I looked at a number of threads. It looks like 8:04am was the very last anyone was able to post on there (a few comments on previous threads).

      Just a sad, sad thing. I feel for those that have invested so much time and effort into that community.

      Once again, nothing but grateful for you and what you’re building here, Tony. Mad props. For dayyyyyyyyys.

    • #23610

      UteROCK
      Ute Fan
      @uterock

      Same here – I was wondering what was up with the site.

    • #23616
      3

      Tacoma Ute
      Ute Fan
      @tacomaute

      It was great fun for years but so were the WAC and MWC. This is 2017

    • #23620

      Utahute72
      Ute Fan
      @utahute72

      I was able to get in, but it wouldn’t let me directly respond to a message, treated every one as an entirely new post.

    • #23630
      6

      Big Z
      Ute Fan
      @bigz

      Isn’t it about time for the UFN monthly outage?

    • #23632
      4

      Tacoma Ute
      Ute Fan
      @tacomaute

      I think so. I deleted the bookmark. It was great fun for years but it’s just not worth bothering any more.

    BACK TO TOP

    You must be logged in to reply to this topic.

    Utah Utes Message Board Forums Misc Sorry for posting this here, but is anybody else unable to log in at UFN?

    This topic contains 41 replies, has 20 voices, and was last updated by  Puget Ute 2 years, 7 months ago.